Koti - Hem - Home

Allekirjoita adressi
www.adressit.com/kilgrund

Underteckna vår adress
www.adressit.com/kilgrund

Sign the protest list at
www.adressit.com/kilgrund

Tulkaa pois atomopilvestä!

Idyllinen Skaftungin kylä on joutunut brutaalin näytelmän keskiöön, josta sen voi pelastaa vain ja ainoastaan Kristiinankaupungin omat kunnallispoliitikot. Kaupunginjohtaja apureineen, Fennovoiman avustuksella, on maalaillut fantastista tulevaisuutta Kristiinankaupungille kuvitteellisine euroineen.

Kysymys kuuluukin, että aiotteko sallia hyvät kaupunginvaltuutetut neitseellisen Skaftungin kylän raiskauksen vai estättekö sen? Ennen kuin vastaatte kyllä ydinvoimalalle, on hyvä muistaa, että tämän kaltainen rikos ei vanhene koskaan ja sen hedelmä ydinvoimala jätteineen tulee olemaan paikallaan todisteena tästä väkivallanteosta ikuisesti.


Teitä hyvät valtuutetut on yritetty aivopestä jo melkein vuoden ajan milloin oman kaupunginjohtajanne, milloin Fennovoiman toimesta. Älkää enää suostuko siihen! Tehkää loppu tästä makaaberista näytelmästä ja näyttäkää kuka määrää kaupungissanne. Tekö, Fennovoima vai kaupunginjohtajanne, jonka olette palkanneet palvelemaan kaupunkilaisten yhteistä hyvää unohtamatta sillan toisella puolella asuvia eli skaftungilaisia ja siipyyläisiä. Heilläkin on omia toiveita hyvästä elämästä, eikä siihen suinkaan kuulu Fennovoiman tarjoama tappavilla vitamiineilla höystetty piristysruiske.


Eikö hyvät valtuutetut olisi yltiöpäisen tyhmää suostua tässä vaiheessa Fennovoiman vaateisiin kaavoituksesta kun Yvan tekeminen on aivan keskeneräistä? Voitteko tehdä muuta kuin kielteisen päätöksen kaavoituksen suhteen kun Fennovoimalla ei ole esittää teille edes luonnosta siitä miten se aikoo hoitaa ydinvoimalan lauhdevesiasiat? Puhumattakaan siitä, että olisivat onnistuneet piirtämään ydinvoimalan oman tonttinsa rajojen sisäpuolelle! Vai ostatteko useinkin sian säkissä? Miettikää miksi loviisalaiset kamppailevat edelleen taloudellisten vaikeuksiensa kanssa ydinvoimalastaan huolimatta!


Koska politiikkojen lähimuisti on osoittautunut hyvin huteraksi, on hyvä ehkä kerrata muistin virkistämiseksi millaisia päätöksiä olette tehneet tämän kuluneen vuoden puolella ydinvoimala asiassa:

  • 28.1 teitte päätöksen EI pakkolunastuksia, 21 valtuutettua 27:stä puolsi päätöstä. Pakkolunastuksilla olisikin ennakkotapauksen luonne, jos pakkolunastuksin riistettäisiin yksityistä omaisuutta yksityisessä omistuksessa olevalle energiafirmalle! .
  • 31.3 totesitte ydinvoimala sopimattomaksi laitokseksi Siipyy-Skaftungiin äänin 16–11.
  • 27.5 tekninen lautakuntanne vastasi kolme kertaa Ei ydinvoimala suunnitelmalle.


Päätökset osoittivat korkeaa moraalia ja suurta viisautta. Siitä huolimatta ette onnistuneet karkottamaan E.ON/Fennovoimaa tontiltanne! Miksi ette? Tulevana kesäkuun 16 päivänä teidän tulisi lopultakin ottaa järeämmät aseet käyttöön ja osoittaa ovea Fennovoimalle lopullisesti! Älkää enää suostuko narrattavaksi rengeiksi ja piiloutuko Fennovoiman fantastisen atomipilven sisälle!


Marianna Teirfolk Mustasaari/Skaftung

*******************************************************************************

The text is copyright of the author

Allekirjoita adressi
www.adressit.com/kilgrund

Underteckna vår adress
www.adressit.com/kilgrund

Sign the protest list at
www.adressit.com/kilgrund

Aktionsgruppen/Toimintaryhmä Pro Kilgrund kilgrund at gmail.com
 kontakt - yhteys - contacts
kilgrund at gmail.com
sydaby.eget.net