Koti - Hem - Home

Allekirjoita adressi
www.adressit.com/kilgrund

Underteckna vår adress
www.adressit.com/kilgrund

Sign the protest list at
www.adressit.com/kilgrund

Miksi ei Fennovoiman/Pöyryn asukaskysely toimi?


Pöyry Oy on tekemässä asukaskyselyä liittyen Fennovoiman suunnittelemaan ydinvoimalaan Siipyyn ja Skaftungin kylien väliin.


Olen ollut siinä hyvässä uskossa, että 5 km sisällä suunnitellusta ydinvoimalasta sekä vakituiset asukkaat että mökkiläiset tulevat tämän asukaskyselyn saamaan. Kun en ko. kyselyä saanut soitin 9.4 Pöyry Oy:lle. Heidän selityksensä mainospostikiellosta, jota minulla ei tietääkseni ole, eivät minua vakuuttaneet eikä myöskään heidän väittämänsä, että heille ei ole mahdollista saada ihmisten osoitteita! Sekä paikkakuntalaisten että mökkiläisten osoitteet ovat saatavilla, jos on halua ja kykyä. Tähän asti ainakin on meidän osoitteemme löytynyt, jos naapuri on halunnut rakentaa esimerkiksi saunan tai varastorakennuksen, samoin jos lähettyville on anottu lupaa kalankasvatukseen. Onko ydinvoimalan rakentaminen vähäpätöisempi asia?


Pöyry Oy lupasit lähettää minulle asukaskyselylomakkeen, mutta nyt on 13.4 enkä ole vieläkään ko. lomaketta saanut. Alkaa olla jo myöhäistä koska kuulemani mukaan lomakkeen palautuspäivä on 14.4.


Mielestäni ydinvoimalan rakentaminen paikkakunnalle on kohtalonkysymys lähes jokaiselle kylissä vakituisesti asuvalle sekä mökkiläiselle. Olisi korrektia osoittaa edes sen verran kunnioitusta ihmisiä kohtaan, että heille suotaisi mahdollisuus saada ilmaista mielipiteensä edes asukaskyselylomakkeen muodossa.


Marianna Teirfolk Mustasaari/Skaftung

*******************************************************************************

The text is copyright of the author

Allekirjoita adressi
www.adressit.com/kilgrund

Underteckna vår adress
www.adressit.com/kilgrund

Sign the protest list at
www.adressit.com/kilgrund

Aktionsgruppen/Toimintaryhmä Pro Kilgrund kilgrund at gmail.com
 kontakt - yhteys - contacts
kilgrund at gmail.com
sydaby.eget.net